© 2019  SET98  Prins Bernhardstraat 1 2991 BM Barendrecht  T +31 (0)6 434 989 72  KvK 52089347  BTW NL144223570BO1

Interieurstyling Workshop

Interieurstyling Workshop

Wat is jouw woonstijl? 

Ontdek het in onze workshop...

Ga jij verbouwen of verhuizen of ben je gewoon toe aan een verfrissend interieur? Dan is onze workshop echt wat voor jou! 

 

Je ontdekt:

  •  je eigen woonstijl,

  •  leert een moodboard maken waar je doelgericht mee aan de slag kunt, 

  •  je ontvangt persoonlijk interieuradvies van ons op al je prangende interieurvragen. 

Tijdens deze interactieve workshop leer je hoe jij jouw droominterieur kan realiseren. Welke kleuren jou een goed gevoel geven en welke materialen die fijne sfeer maken. Met welke meubels en accessoires jij je persoonlijke woonstijl neerzet. Aan de hand van sfeerbeelden kijken we samen naar jouw eigen woonstijl. Je gaat zelf aan de slag en maakt een moodboard waar je doelgericht mee aan de slag kan met het inrichten van je woning. Tijdens de workshop is er alle ruimte voor interieuradvies. Neem daarom gerust je plattegrond mee of foto's van je huidige interieur. Kortom, een inspirerende workshop vol stijltips en tricks!

 

Gezellig als je erbij bent!

Workshop op vaste locatie

Op de onderstaande data hebben wij alvast workshops ingepland. Je kan je aanmelden door op de button met juiste datum te klikken:

Praktische info

Duur workshop: circa 3 uur

Prijs: €50,- euro p.p.

Locatie: bij jou thuis of in de buurt, na aanmelding bespreken we de mogelijkheden 

Workshop bij jou thuis

Ook geven wij Workshops Interieurstyling bij jou thuis. Wil je samen met een aantal vriend(in)en een workshop organiseren dan komen wij graag naar je toe. Als gastvrouw ontvang je gericht advies aan huis. Meld je aan en we nemen snel contact met je op!