top of page

Ontwerp & Styling keuken

Een jaren 30 woning die een totale verbouwing heeft ondergaan. Zo ook de keuken. Van de oud keuken is nu een woonkeuken gemaakt, zodat er ruimte groter is en er meer interactie plaats vind met het eetgedeelte.

Woonwens

Koken en bakken is een passie voor dit gezin en dit delen met de kinderen is erg belangrijk. Alle opbergkasten wilde ze laag houden, waardoor de muren vrij zijn en het ruimtelijker oogt. Door bij het eetgedeelte van het aanrechtblad een niveau verschil te maken creëer je een speels uiterlijk en tegelijkertijd is het een functioneel opstapje waar de kinderen op kunnen staan en helpen met koekjes bakken of zelf makkelijk hun handen wassen. Tevens kan je op het randje zitten zonder dat dit veel ruimte van je eetkamer in beslag neemt.

We hebben gekozen voor rustige grijze kleur op de kastjes en de tegels op de muur omdat we graag met losse opvallend elementen wilde werken zoals de blauwe koelkast en espressomachine. Zo komen deze eyecatchers goed tot zen recht en krijgt de keuken een frisse uitgesproken look.

keuken_my house_6.jpg
keuken_my house_5.jpg
keuken2.jpg

VERGELIJKBARE PROJECTEN

bottom of page