top of page

Ontwerp & Styling badkamer

Een jaren 30 woning die een totale verbouwing heeft ondergaan. Zo ook de badkamer

Wens

De wensen voor de uitstraling van de nieuwe badkamer waren; veel buitenlicht behouden. Geen tegels op de muur en een inloop douche.

En toch alle voorziene te behouden in een kleine ruimte van 2x3 m.

De oude badkamer had een deur naar het balkon toe. Hier hebben we gekozen deze dicht te maken en een raam te plaatsen. waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt. We hebben in het raam mat glas geplaatst zodat er geen inkijk is. Voor het raam was precies plaats voor een bad van 180 cm lang. Om de wc toch te verbergen voor het zicht van de deur en de douche hebben we een wandje geplaatst die tevens gebruikt wordt om de douche artikelen in te plaatsen. Door een glazen wand te gebruiken voor de douche hebben we de  douche een open uitstraling gegeven en maakt de kleine ruimte toch iets ruimtelijker.

Door op de muur epoxie hars te gebruiken is de ruimte goed waterdicht en zijn er geen tegels nodig. Op de de vloer hebben we een speelse tegel patroon geplaatst in de kleuren blauw, groen, wit....de kleuren van water en zee. Dit zo geplaatst van donker bij de deur naar lichte kleuren bij het raam.

badkamer_1_ons huis.jpg
badkamer_4_ons huis.jpg
badkamer_1_sfeer.jpg

VERGELIJKBARE PROJECTEN

bottom of page